България
петък, 22 юни 2018 г.
5178896-300x217

Румен Панайотов: Аз мога да подобря живота им към по- добро и това не са само голи приказки

26.10.2011 08:02 6
   

Автор: Хюлия Ахмедова

„Аз мога да подобря живота им към по- добро и това не са само голи приказки, а хората знаят с какъв хъс и много силни управленчески аргументи работя за промяна на статуса на града”, заяви кандидат-кметът за община Нови пазар г-н Румен Панайотов, който ще участва в битката за кмет заедно с досегашня кмет г-н Васил Тонев. Двамата ще премерят сили на балотаж в края на седмицата.

Дни преди предстоящия балотаж и окончателния вот на гражданите за това кой да поеме управлението на община Нови пазар, г-н Панайотов представи пред нас как се чувства след края на първи тур, какво би направил за общината ако спечели на местните избори и последна информация за обстановката около изборите в града.

Ето какво заяви пред news359 г-н Румен Панайотов:

- Очаквахте ли, че ще достигнете до балотаж с г-н Тонев и как се чувствате на крачка от кметското място?

 - Това, което мога да кажа е, че аз просто вярвах, че трябва да се кандидатирам и то не заради нещо друго, а защото моята кандидатура е застъпена с очакванията на хората, че аз мога да им дам много.

- Кажете с няколко думи защо вие трябва да сте следващия кмет на община Нови пазар?

- В Нови пазар аз съм познат като човек, който не се ръководи от политически и партийни идеологеми, а само и единствено от едно нещо – от каузата за европейското не бъдеще, а настояще на Нови пазар.

- Какви за вашите наблюдения относно броя на гласуващите, бяха ли повече хората, които искат да дадат своя глас или обстановката беше както през изминалите години?

- Процентът на гласуващите в общината е около 52% такава е и обичайната избирателна активност на местните избори. Що се отнася до президентския вот, активността беше около 50%.

- Какви очаквания имате за балотажа?

- Както знаете на балотажа аз ще се срещна с представителя на БСП, но той на първи тур получи  17% от гласовете на избирателите, а аз получих 28%. На балотажа очаквам да се увеличи моя резултат и разбира се да се стигне до победа.

- Обърнете се към хората, които в този момент се колебаят в избора си?

- Малък процент е на колебаещите се, защото моите съграждани хранят надеждата, че аз мога да подобря живота им към по- добро и това не са само голи приказки, а хората знаят с какъв хъс и много силни управленчески аргументи работя за промяна на статуса на града и с обективните си управленчески действия мога да ускоря обективно действащите урбанистичния и агломерационния процес. Това може да направи само  човек, който разбира от управление.

- Ако спечелите в битката срещу г-н Тонев и станете следващия кмет на община Нови пазар кое ще бъде първото нещо, което ще направите за града?

- Първото нещо, което ще направя е веднага да организирам една ревизия на 4-годишния мандат и то не с цел да търся „под вола теле”, образно казано, а за това, защото гражданите в предизборния период ми подсказаха много нередности, които аз трябва да инвентаризирам. Освен това ще бракувам редица решения, които са били в сила в периода на отминалия мандат и които пряко засягат жизнени интереси на гражданите.

Това заяви пред news359 кандидат-кметът за община Нови пазар г-н Румен Панайотов като допълни „Общинските съветници имат функциите на местния парламент и нямат изпълнителни функции. Когато кмета на общината не служи на политически доктрини, а както вече казах на каузата на Нови пазар много ще бъде трудно  на политически мотивирани бикоборци да застават срещу интересите на гражданите”./news359

Нови пазар/България

 


Още по темата:
1 добавен от: Никола на 27.10.2011 22:08 часа

Стискаме палци на Панайотов

2 добавен от: Николов на 28.10.2011 11:47 часа

Вместо Панайотов да стане Председател на общинския съвет и да си гледа кефа, той тръгнал да се занимава ………

3 добавен от: Динева на 28.10.2011 11:48 часа

Тонев ще спечели

4 добавен от: Kiro на 31.10.2011 10:43 часа

Ще спечели ама другия път. Честито на Румен Панайотов

5 добавен от: Никола на 31.10.2011 10:44 часа

Казах ли ви м, че кмета ще е Румен Панайотов. Пожелавам му успех !

6 добавен от: yonus на 10.11.2011 19:21 часа

Г-Н Пнайотов излъгахте хората бяхтеим обещали че със Аисел няамада правите коалицияа но Аисел щяля дастание замасник кмет и заретди това гласуваха повечето хора завас

Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео