България
петък, 28 юли 2017 г.
5178896-300x217

Румен Панайотов: Аз мога да подобря живота им към по- добро и това не са само голи приказки

26.10.2011 08:02 6
   

Автор: Хюлия Ахмедова

„Аз мога да подобря живота им към по- добро и това не са само голи приказки, а хората знаят с какъв хъс и много силни управленчески аргументи работя за промяна на статуса на града”, заяви кандидат-кметът за община Нови пазар г-н Румен Панайотов, който ще участва в битката за кмет заедно с досегашня кмет г-н Васил Тонев. Двамата ще премерят сили на балотаж в края на седмицата.

Дни преди предстоящия балотаж и окончателния вот на гражданите за това кой да поеме управлението на община Нови пазар, г-н Панайотов представи пред нас как се чувства след края на първи тур, какво би направил за общината ако спечели на местните избори и последна информация за обстановката около изборите в града.

Ето какво заяви пред news359 г-н Румен Панайотов:

- Очаквахте ли, че ще достигнете до балотаж с г-н Тонев и как се чувствате на крачка от кметското място?

 - Това, което мога да кажа е, че аз просто вярвах, че трябва да се кандидатирам и то не заради нещо друго, а защото моята кандидатура е застъпена с очакванията на хората, че аз мога да им дам много.

- Кажете с няколко думи защо вие трябва да сте следващия кмет на община Нови пазар?

- В Нови пазар аз съм познат като човек, който не се ръководи от политически и партийни идеологеми, а само и единствено от едно нещо – от каузата за европейското не бъдеще, а настояще на Нови пазар.

- Какви за вашите наблюдения относно броя на гласуващите, бяха ли повече хората, които искат да дадат своя глас или обстановката беше както през изминалите години?

- Процентът на гласуващите в общината е около 52% такава е и обичайната избирателна активност на местните избори. Що се отнася до президентския вот, активността беше около 50%.

- Какви очаквания имате за балотажа?

- Както знаете на балотажа аз ще се срещна с представителя на БСП, но той на първи тур получи  17% от гласовете на избирателите, а аз получих 28%. На балотажа очаквам да се увеличи моя резултат и разбира се да се стигне до победа.

- Обърнете се към хората, които в този момент се колебаят в избора си?

- Малък процент е на колебаещите се, защото моите съграждани хранят надеждата, че аз мога да подобря живота им към по- добро и това не са само голи приказки, а хората знаят с какъв хъс и много силни управленчески аргументи работя за промяна на статуса на града и с обективните си управленчески действия мога да ускоря обективно действащите урбанистичния и агломерационния процес. Това може да направи само  човек, който разбира от управление.

- Ако спечелите в битката срещу г-н Тонев и станете следващия кмет на община Нови пазар кое ще бъде първото нещо, което ще направите за града?

- Първото нещо, което ще направя е веднага да организирам една ревизия на 4-годишния мандат и то не с цел да търся „под вола теле”, образно казано, а за това, защото гражданите в предизборния период ми подсказаха много нередности, които аз трябва да инвентаризирам. Освен това ще бракувам редица решения, които са били в сила в периода на отминалия мандат и които пряко засягат жизнени интереси на гражданите.

Това заяви пред news359 кандидат-кметът за община Нови пазар г-н Румен Панайотов като допълни „Общинските съветници имат функциите на местния парламент и нямат изпълнителни функции. Когато кмета на общината не служи на политически доктрини, а както вече казах на каузата на Нови пазар много ще бъде трудно  на политически мотивирани бикоборци да застават срещу интересите на гражданите”./news359

Нови пазар/България

 


Още по темата:
1 добавен от: Никола на 27.10.2011 22:08 часа

Стискаме палци на Панайотов

2 добавен от: Николов на 28.10.2011 11:47 часа

Вместо Панайотов да стане Председател на общинския съвет и да си гледа кефа, той тръгнал да се занимава ………

3 добавен от: Динева на 28.10.2011 11:48 часа

Тонев ще спечели

4 добавен от: Kiro на 31.10.2011 10:43 часа

Ще спечели ама другия път. Честито на Румен Панайотов

5 добавен от: Никола на 31.10.2011 10:44 часа

Казах ли ви м, че кмета ще е Румен Панайотов. Пожелавам му успех !

6 добавен от: yonus на 10.11.2011 19:21 часа

Г-Н Пнайотов излъгахте хората бяхтеим обещали че със Аисел няамада правите коалицияа но Аисел щяля дастание замасник кмет и заретди това гласуваха повечето хора завас

Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео