Бизнес
понеделник, 26 юни 2017 г.
574012945421

Звездите на 2012г.- електрическите автомобили

02.01.2012 17:56 0
   

За Турция 2011г. завърши с рекордни продажби в автомобилната индустрия като очакванията за новата 2012г. са доста впечатляващи.

Според автомобилните компании, тази година хибридните (с бензинов и електрически двигател) и електрическите автомобили ще бъдат най-предпочитани от клиентите.

През изминалата година, компаниите в страната наблюдават засилен интерес именно към електрическите автомобили, които все по-бързо си проправят път в автомобилния пазар.

Ето и някои модели електрически автомобили, които тази година се очаква да бъдат представени:

 OPEL- Компанията ще представи най-новия си модел Ampera, който изразходва малко количество гориво, впечатлява със стилен дизайн и високи технологии.

VOLKSWAGEN: Хибридният модел  Touareg Hybrit демонстрира невероятна бързина и стилен дизайн. Екологично чистият автомобил се очаква да стане истински хит особено в югоизточната ни съседка.

RENAULT: Моделът Fluence ZE съвсем скоро ще започне да се предлага на автомобилния пазар

Електрически автомобили през 2012г. ще представят и компаниите на Honda и Peugeot, като сред моделите ще предлагат такива с бензинов, дизелов или електрически двигател./news359

Истанбул/Турция

 

 

 


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео