Бизнес
петък, 22 септември 2017 г.
step0001

Системата Opel OnStar продължава да разширява своето присъствие

14.11.2016 12:20 0
   

Системата Opel OnStar продължава да разширява своето присъствие, добавяйки към него още 18 пазара, вкл. България, Гърция, Кипър, Румъния и др.

Новаторската система за персонална комуникация и мобилни услуги на Opel е достъпна на 19 различни езика. Продължава и разгръщането на услугата с бордова Wi-Fi точка за достъп до интернет на нови пазари, сред които обаче все още не е България.

От август 2015 г. досега услугата OnStar е регистрирала над 5,5 милиона осъществени контакти и съдействие на клиенти, които са се свързали със системата по телефона, чрез смартфон приложение, интернет сайта на OnStar или с натискане на синия бутон на системата в автомобила.

През октомври т.г. OnStar е получила около 880 000 обаждания от страна на клиенти и е изпратила 830 000 съобщения по електронна поща, съдържащи месечен диагностичен бюлетин за клиентски автомобили. Към момента всеки втори нов доставен на краен клиент автомобил на Opel е оборудван с OnStar.

OnStar cвързва клиентите на системата със специално обучен служител – не с машина. Системата не само осъществява автоматично повикване в случай на катастрофа и помага при намирането на откраднати автомобили – тя може също да помогне с дистанционно отключване и заключване на вратите, с изтегляне на желани маршрути директно в паметта на фабрично вградената навигационна система и с изпращане на редовни съобщения за техническото състояние на автомобила по електронна поща./news359

Мюнхен/Германия

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео