България
сряда, 20 септември 2017 г.
yordanka_fandakova

Фандъкова: За мен като кмет също е важно държавата да работи

16.11.2016 12:54 0
   

„Посланията премиерът сам ще си ги каже. Дали е било последното заседание, аз по-скоро мисля, че не е. Да, действително на действащото, но мисля, че ще има още заседания на този МС. Надявам се, защото държавата трябва да продължи да работи и отговорното поведение на министър-председателя Бойко Борисов и целия кабинет е очевидно.

Работиха, приеха всички предложения и доклади, които бяха направени за днес и вярвам, че така ще продължи следващата седмица до тогава, докато има ново правителство. С поведението си ясно показват, че това е важно. За мен като кмет също е важно държавата да работи“, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова.
„Анализите ще си ги направим. Ще си разговаряме. Работим последователно и мисля, че всичко, което е в плановете ни се случва също толкова последователно. Имаме, разбира се, очаквания за следващата година в рамките на новия бюджет. Да продължи подкрепата за строителството на метрото, да продължи подкрепата и за други подкрепи. Не само на общината, а за София като цяло. Благодаря на г-н Борисов, министър Павлова за работата, която имахме и се надявам да продължим да имаме по отношение на разширението на Околовръстния път, разширението на Южната дъга“, допълни Фандъкова./news359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео