Бизнес
вторник, 14 август 2018 г.
612

Технологичната компания Samsung работи над холографски телевизор

16.11.2016 12:30 0
   

Технологичната компания Samsung работи над холографски телевизор, който ще предложи триизмерна картина за гледане без специални очила.

Очаква се телевизорите по новата технология да направят пробив в потребителското изживяване, в сравнение с първото поколение 3D дисплеи, пуснати на пазара преди няколко години. Заявката, подадена в патентното бюро на САЩ, вече е получила одобрение.

Нуждата от използване на специални очила попречи на 3D телевизорите да навлязат масово в домовете. В много случаи продължителното използване на очила предизвиква дискомфорт и умора, отбелязва Patently Mobile.

Новата технология на Samsung елиминира тези недостатъци. Зрителите ще виждат триизмерни изображения пред дисплея без да носят досадните очила. Според описанието в патентната заявка, холографската технология не натоварва очите на потребителите, така както съществуващите 3D телевизори./news359

Пекин/Китай


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео