България
сряда, 20 септември 2017 г.
21

Ненчев: Сътрудничеството с всяка една от съседите ни е от изключително значение

20.11.2016 12:08 0
   

„Най-големият ми страх е да не тръгнат потоците от Турция, там има над 3 млн. бежанци. Трябва да бъдат взети всички превантивни мерки, за да не допуснем това”, каза още Ненчев и добави, че България е една от малкото държави, които се справя с проблема”, коментира военният министър в оставка Николай Ненчев.

„Надявам се политиката му да не е различна от тази, която следвах аз. Положението не трябва да бъде подценявано. Много е важно какви ще бъдат отношенията ни с Турция, Гърция и Македония. Сътрудничеството с всяка една от съседите ни е от изключително значение и залог за успех”, подчерта Ненчев.

По повод политическите трусове в страната министърът в оставка заяви, че България няма нужда от политическа дестабилизация. От думите му стана ясно, че премиерът е споделял пред министрите намерението си да подаде оставка, ако ГЕРБ не спечелят изборите. „Той направи това пред цялото общество и трябва да го поздравим за тази постъпка”,добави още военният министър./news359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео