България
петък, 22 септември 2017 г.
422

Танева: Не планирахме краткия мандат, но животът продължава

24.11.2016 12:55 0
   

„Заедно с вас направихме нов Закон за храните. Заедно с вас направихме концепция как да електронизираме, да направим публичната система за контрол на храните, за да намалим корупционния натиск.Аз ще се боря това да се случи, независимо в каква позиция съм. Просто трябва да се борите това да се случи. Публичността на системите за контрол. Достъпът на обикновения потребител и гражданите за контрол върху държавните система би намалило корупционния натиск и би направил пазара по справедлив. Това са основни неща, които развитите демокрации са го направили“, заяви министърът на земеделието и храните в оставка Десислава Танева.

Във връзка с моментната политическа ситуация в страната, министър Танева коментира: „Наистина не планирахме краткосрочността на мандата. Това е факт, но няма значение. Животът продължава“.

„В българската хранителна индустрия има изграден изключително висок капацитет – научен и административен. Наистина трябва подкрепа на държавата. Нека да продължим в същата посока и да довършим това, което заедно започнахме“./News359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео