Бизнес
неделя, 22 юли 2018 г.
volvo-logo

Най-големият автобус в света ще бъде представен от Volvo

02.12.2016 09:54 0
   

Автомобилната марка Volvo пуска  пътнически автобус, който със своите размери и капацитет се очертава като най-големия в света.

Уникалният Gran Artic 300 е дълъг 30 метра и може да превозва 300 пътници.Техническите характеристики на уникалното возило все още не са известни.

Но Gran Artic 300 не е предназначен за обикновените градски улици. Подобен автобус се нуждае от отделна, високоскоростна лента и от определени предимства на кръстовищата.

Според производителя, машини от рода на Gran Artic 300 ще доведат до намаляване на броя на обикновените автобуси. А това означава отделяне на по-малко вредни газове в атмосферата и облекчаване на транспортната инфраструктура./news359

Мюнхен/Германия

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео