Гласът на обществото
понеделник, 25 септември 2017 г.
65

Бъчварова: Йотова се опитва да компроментира усилията на правителството

06.12.2016 11:40 0
   

“Избраната Йотова се опитва да компроментира усилията на българското правителство да се справи с мигрантската криза. В общата сума има пари за подобряване на живота на мигрантите и площадки за три крисни центъра за прием за бежанци. Искаме да защитим държавния интерес. Тези пари са искани от премиера, за да можем да гарантираме сигурността на българските граждани”, каза Румяна Бъчварова.

“Площадката е едно пространство с ограда, което доказва неговата сигурност. Могат да бъдат монтирани палатки и канализация”, обясни тя.

“Става въпрос за временни кризисни центрове, а не за постоянно пребиваване. Как да се справим с миграцията?! Да изпратим хора с оръжия срещу беззащитните бежанци или да изпратим професионалисти в центъра да се занимават с тях. БСП построи центровете. Защо сега не ги иска?”

Ето какво ще има в тези центрове: “В първата площадка ще може да събере не повече от 200 човека. Грешката при Харманли е, че са настанени до 3000 души. Имаме европейски средства да подобрим тези условия. Европа ни отпуска пари за оборудване, системи за сигурност, за храна, за дрехи и като цяло да ги издържаме.

Хората няма да имат право да остават там повече от месец. Ако получат статут на бежанци, ще останат, а ако не получат, ще ги върнем в страните им. /news359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео