Гласът на обществото
събота, 23 септември 2017 г.
64

Фандъкова: Не успях да разубедя Мария Бояджийска да не подава оставка

08.12.2016 13:45 0
   

“Дълго водих разговори с Мария Бояджийска и се опитах да я разубедя да не подава оставка, но тя има своите Мария Бояджийска и се опитах да я разубедя да не подава оставка, но тя има своите лични причинилични причини. Тя работи за София повече от 10 години и е човекът, който остави много добри резултати, които рядко могат да бъдат постигнати. Това е човекът, който доведе до успешен край най-големия проект по Оперативна програма околна среда и София има 3 инсталации за преработка на отпадъци. Тя реши кризата с отпадъците на столицата преди години и е човекът, благодарение на когото тогавашният кмет Бойко Борисов прекрати монопола в чистенето на града”, каза Йорданка Фандъкова.

Тя изрази надежда, че ще може и занапред да разчита на помощта на Бояджийска за големите проекти на столицата в екологията, защото “тя е човек, който работи със сърце за София”.

“Искам категорично да опровергая всички твърдения, че оставката на Бояджийска е свързана с инцидентите в последните дни в завода.  Не приемам спекулации по този повод на хора, които години наред бавиха реализацията на този важен проект”, заяви Фандъкова. /News359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео