България
сряда, 20 септември 2017 г.
21

Ненчев: Полагаме изключително големи усилия да опазим границите

20.12.2016 12:18 0
   

“Полагаме изключително големи усилия да опазим границите и да регистрираме всеки, който влиза. Всеки чужд гражданин, който влезе на територията на България, се регистрира и му се вземат отпечатъци. Знаем, че “Ислямска държава” се опитва да внедри сред мигрантите свои хора, които да изпрати в различни точки на Европа”, заяви Николай Ненчев.

“Ситуацията в момента още по-силно налага съставянето на правителство в рамките на 43-то Народно събрание. Разговорите вървят в много конструктивна посока и съм обнадежден. Най-важното обстоятелство е, че има чуваемост. Обединихме се върху една програма, която да бъде ясно разчетена във времето.

Трябва да спасим държавата от една тежка и непредвидима политическа криза. Какво ще променят едни предсрочни избори – очевидно политическата конфигурация в парламента няма да се промени и ще се наложи да бъдат правени още по-големи компромиси на гърба на българското общество, каза още Николай Ненчев./News359

София/България

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео