Здраве
неделя, 22 юли 2018 г.
Има ли нужда от медицински преглед Дядо Коледа

Има ли нужда от медицински преглед Дядо Коледа?

01.01.2017 14:43 0
   

Работата на Дядо Коледа  не е леснa – първо той трябва да се чете на милиони писма изпратени до него от всички части на света, и след това да има време да разнесе уникални подаръци за една нощ.Изследователи от Университет Алберт в Канада решиха да разберет колко силен трябва да бъде със здравето Дядо Коледа, така че той да може да се справи с такова трудно натоварване.

Дядо Коледа работи в трудни условия през цялата година, така че е възможно, здравето да се влоши.

Учените, разбира се, не изключват факта, че Дядо Коледа е в добра физическа форма, но работата не е лесна затова медицинския преглед е абсолютно необходим.

Учени от университета в Базел провели експеримент, в който взеха участие 17 мъже на възраст около 30 години, всеки от които са преминали  физически тестове и тестове за интелигентност.

Учените ръководени от Ларс Донат стигнаха до заключението, че за да бъде в състояние да разпределя подаръци през цялата нощ, Дядо Коледа трябва да се обучава и да следи за своето здраве. В противен случай, не е ясно как ще се справи с такава трудна задача за толкова много години./news359

Отава/Канада

 


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео