Бизнес
неделя, 24 юни 2018 г.
download1

Foxconn постепенно преминава към автоматизирано производство

03.01.2017 10:13 0
   

Тайванският гигант Foxconn е на път да превърне производството си изцяло в автоматизиран вид.

Роботизацията на производството включва няколко етапа, пояснява Дай Джиа-пенг, мениджър по автоматизация и техническо развитие на Foxconn.

На първия етап Foxconn пуска индивидуални автоматизирани работни станции за всички видове дейности, които са опасни или нежелани от хората. В хода на втората фаза компанията създава напълно автоматизирани производствени линии, които ще намалят броя на използваните роботи.

Накрая, на третия етап, Foxconn въвежда напълно автоматизирани работни заводи, в които ще работят минимален брой хора, отговарящи за логистиката, тестването и инспекцията на производството.

Няколко предприятия на Foxconn в Китай вече са на втори и трети етап на автоматизацията. В момента компанията разполага с 10 напълно автоматизирани линии в своите заводи за сглобяване на моноблок компютри и монитори./News359

Тайпе/Тайван

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео