Свят
четвъртък, 19 юли 2018 г.
photo_verybig_645521

Мощни взривове разтърсиха столицата на Гърция тази сутрин

05.01.2017 11:40 0
   

Мощни взривове разтърсиха столицата на Гърция тази сутрин. Според получената информация самоделни взривни устройства са избухнали на няколко места в Атина.

Един от взривовете е в адвокатска кантора, а други в офиси на Центъра за европейско конституционно право. След тях за възникнали пожари.

Нападението с газови бутилки на входа на офиса на фондация  ”Темистокъл” предизвика паника и мобилизация на пожарна и полиция, като се наложи  да се евакуират хората от района.

Неизвестни лица, поставили импровизирано запалително устройство от четири газови бутилки на входа на офисите на благотворителна организация “Темистокъл”, „Център за европейско и конституционно право“, който се намира на 3-ти етаж от 7 етажна жилищна сграда.

Една жена е в  болница с опасност за живота./news359

Атина/Гърция

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео