Бизнес
събота, 23 септември 2017 г.
step0000

Компанията Huawei отчете ръст на приходите си през 2016г.

07.01.2017 11:07 0
   

Компанията Huawei отчете  ръст на приходите си през 2016г. Доставките на смартфони са достигнали 139 милиона бройки, с 29% ръст на годишна база. Според IDC, ръстът на глобалния износ на смартфони е само 0,6% през 2016 г., което означава, че Huawei превъзхожда пазара като цяло.

„Въпреки тежките условия на пазара, Huawei CBG продължава да расте с водещи темпове в индустрията. Това може да бъде отдадено на нашия потребителски ориентиран подход да се фокусираме върху създаването на стойностни иновации, както и на нашия дългосрочен ангажимент в създаването на една премиум марка”, коментира резултатите Ричард Ю, изпълнителен директор на Huawei CBG.

През 2017 г. компанията ще подсили мрежата си за доставки, каналите за дистрибуция, научноизследователската и развойна дейност, услугите и други аспекти от бизнеса си.

Според проучвания на IPSOS, глобалното разпознаване на Huawei се е покачило от 76% на 81% през 2016 г. Предпочитанията и препоръките на чуждестранните потребители спрямо Huawei са се покачили с 66,7% и респективно със 100% от 2015 г. Данните сочат, че 31% от чуждестранните потребители на Huawei принадлежат към топ 30-те процента на хората с най-висок доход в своите държави.  /news359

Ню Йорк/САЩ

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео