България
петък, 20 юли 2018 г.
Плевнелиев Ще си тръгнем заедно от тази институция

Плевнелиев: Ще си тръгнем заедно от тази институция

13.01.2017 11:10 0
   

“Бяхме честни към народа да покажем различията си, но запазихме единството на институцията и ще си тръгнем заедно от нея”.  Това обяви държавният глава Росен Плевнелиев в интервю за “24 часа”.“Да, ние си казахме кривиците, но и си казахме, че както досега в края на всяка година бяхме заедно и се отчитахме редовно, и на предстоящата пресконференция за края на мандата ние отново ще бъдем заедно като символ на това, че сме различни, но над нас е национално отговорният подход. Да, имаме своите различия, които не крием, но ще си тръгнем заедно от тази институция. Искаме да сме символ не на балкански подход, в който видяхме разправии, караници, оставки на вицепрезиденти. За първи път президентът и вицепрезидентът ще дадат и последната си пресконференция заедно, ще си тръгнат заедно. Но бяха честни към народа да посочат и различията си”,  президентът Плевнелиев.

Припомняме Ви, че близо една година държавния глава не беше разговарял с вицето си Маргарита Попова./news359

София/България

 

 

 


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео