Свят
петък, 20 юли 2018 г.
11-11-16-50637

Международна конференция в Париж за мира между Израел и Палестина

15.01.2017 11:12 0
   

Днес стартира голяма международна конференция в Париж. Тя цели да се даде тласък на мирните преговори между Израел и палестинците.

Делегати от 70 страни се очаква да повторят подкрепата си за намиране на решение на двустранния конфликт, който датира от десетилетия.

Палестинците приветстваха провеждането на срещата, но властите в Израел, които не изпратиха свой представител, заявиха, че конференцията е срещу тях.

Израелците и палестинците са поканени да изслушат заключенията, направени след срещата в Париж, но те няма да участват пряко в нея./news359

Париж/Франция


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео