България
сряда, 20 септември 2017 г.
9-22

Цветанов: В управлението на БСП винаги има личен икономически интерес

17.01.2017 12:03 0
   

“В президентските избори имаше една емоция. Сложиха етикета на президента и го определиха като ляв.Както се съобразихме с Радев, така се съобразихме и с референдума. Оставката е морален акт. Правителството трябва да има твърда и искрена парламентарна подкрепа. Резултата, който постигнахме на изборите е тяснопартиен вот “, каза Цветан Цветанов пред БТВ.

“Ние сме с протегната ръка към всички парламентарни групи. Не бихме се ограничили и от подкрепата на БСП. Знаете, че  за да се постигнат успехи трябва да има квалифицирана подкрепа. Ще имаме възможност да изложим своите тези. Фактът е, че направихме законодателни промени, които реформираха полицият”, обясни Цветанов.

“След и по време системата на Йовчев МВР беше много по-различна. Има липса на полицейско присъствие, кой закри СОТ?! Имаме нужда от повече полицейски кадри. В управлението на БСП винаги има личен икономически интерес. Имаше 20 милиона, които трябваше да отидат в МВР, а те отидоха в частния сектор. Ние направихме промени в кодекса – увеличихме възможността полицаите да увеличат действията си. Положили сме максимални усилия да напрвим нужните законодателни промени”, допълни той./news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео