Здраве
петък, 15 декември 2017 г.
5

Консумацията на червени люти чушки може да намали смъртността

22.01.2017 11:44 0
   

Консумацията на червени люти чушки може да намали смъртността. Това смятат учените от университета Върмонт. Специалистите констатирали 13-процентно намаляване на общата смъртност, особено вследствие на инфаркт и инсулт при хората, които редовно похапват червени люти чушки.

За настоящото изследване учените ползвали данни за повече от 16 хил. американци на над 23-годишна възраст.

Резултатите показали, че хората, които консумират червени люти чушки, е по-вероятно да са млади бели мъже, които са женени, пушат цигари, пият алкохол, ядат повече зеленчуци и месо, имат по-ниско ниво на добрия холестерол, по-малки доходи и са с по-нисък образователен ценз.
Състоянието на участниците било следено средно близо 19 години, като било взето под внимание нивото на смъртността и причините за нея./news359

Ню Йорк/САЩ


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Yanko: Колега недей да живееш в миналото, както виждаме постепенно България излиза от калта, независимо, че ни дърпат обратно. Поздравявам управляващите ...

Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори





Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео