Бизнес
понеделник, 25 септември 2017 г.
step000117

Компанията Intel с нова платформа и специализиран робот

24.01.2017 11:27 0
   

Главният изпълнителен директор на Intel Браян Крзанич показа платформа от хардуер и софтуер, наречена Retail Responsive Platform, и специализиран робот Tally. Платформата може да повиши ефективността при обработката на информация с помощта на интернет.

Retail Responsive Platform представлява комплексно решение – набор от различно оборудване, софтуер, сензори и приложен програмен интерфейс (API), като всеки клиент може да избере необходимите за неговата дейност елементи.

Платформата цели да обедини разнородни технологии, използвани в търговията на дребно, и да опрости разработката и внедряването на софтуер и услуги в сферата на IoT, поясниха от Intel в официално съобщение.

Tally е първият в света автономен робот, способен да се придвижва в магазина, да проверява наличните стоки, правилното им разполагане и коректността на цените. Роботът действа уверено в натоварените работни часове, редом с клиентите и продавачите, и не се нуждае от допълнителна инфраструктура.

Умната машина, създадена от Simbe Robotics, разчита на процесор Intel NUC и използва множество камери Intel RealSense, които й помагат да се ориентира и придвижва безопасно в магазина./news359

Ню Йорк/САЩ

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео