Гласът на обществото
четвъртък, 21 септември 2017 г.
451

Близнашки: Не е редно да товарим служебното правителство с много очаквания

28.01.2017 14:06 0
   

“Не мисля, че трябва да товарим едно служебно правителство с твърде много очаквания. Ревизията е неизбежна. Ако има някои увлечения, ако има някои крайности при обществените поръчки,те могат да бъдат преразгледани.”, каза бившият служебен премиер проф. Георги Близнашки.

По думите му у нас политическите сили са склонни към една крайна риторика, към взаимно отхвърляне. Затова е много важно да се намери верен тон за предстоящата изборна кампания “за да не си говорим за взривени катедрали или за бивши комунисти, които се опитват да изкарат всички други черни, за да бъдат те целите в бяло.”

“Желая успех на колегите, да навлязат бързо в проблемите и да не си поставят свръх амбициозни цели, да не ангажират страната с някакви стратегически проекти, да дадат възможност на следващото политическо правителство да направи големите промени, макар че много неща могат да бъдат започнати още сега.
Ние имаме висящи теми и проблеми, като се започне с енергетиката и се стигне до здравеопазването и образованието. Могат да се подготвят неща, които впоследствие да дадат тон за работата на следващото Народно събрание./News359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео