България
събота, 23 септември 2017 г.
georgi kuchoukov1-345aee0e

Доц. Георги Кючуков за новия премиер и новите министри

28.01.2017 14:12 0
   

„За проф. Огнян Герджиков мога да кажа само, че е известен юрист, човек, който си е спечелил доверието като умерен и диалогичен затова смятам, че изборът е изключително добър. Поне в областите, които наблюдавам – здравеопазване и външна политика мога да кажа, че там са назначени професионалисти, хора с опит. Независимо от това, че много от моите възгледи с тези на здравния министър не съвпадат, смятам, че те ще осигурят една приемственост от сегашното правителство. За мен е грешна тезата, че служебното правителство трябва да се занимава само с организацията на изборите” обясни доц. Георги Кючуков от ПП АБВ.

По думите му то трябва да осигури приемственост и да поеме това, което се е вършило от досегашните кабинети, както и да предаде заедно с това, което са надградили на следващото правителство.

„Смятам, че служебното правителство е балансирано и е съставено от професионалисти”, заяви Георги Кючуков. По отношение на новия министър на здравеопазването д-р Илко Семерджиев, доц. Кючуков каза, че някои негови възгледи не съвпадат тези на служебния министър, защото д-р Семерджиев през 1999 година е поставил в основата на здравеопазването финансовия момент и финансовия резултат./News359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео