България
понеделник, 25 септември 2017 г.
9

Кунева: Ще направим всичко възможно, за да убедим нашите избиратели

31.01.2017 11:45 0
   

„Ние ще направим всичко възможно, за да убедим нашите избиратели. Хората искат дясно-центристко управление и РБ е част от такова обединение. Ние не изключваме, ако някой иска да си тръгне от РБ – това е негова воля. Достатъчно много примери има за това“, каза Меглена Кунева пред БТВ.

Така Меглена Кунева коментира напускането на коалицията от Радан Кънев и създаването на новия му политически проект. Кунева пожела да говори за положителните неща, които са се случили по време на управлението им с ГЕРБ. „Ако не беше министърът на отбраната нямаше толкова отчетливо да се вдигнат парите за отбрана.

Ако нямаше министър на образованието нямаше учителят да стане централен, образованието да е приоритет. Говоря към хората, които искат стабилна сила в дясно. Ако не беше РБ нямаше да се случи и реформата в здравеопазването“, припомни Меглена Кунева. „Ние сме били и ще бъдем конкурент на ГЕРБ. Ще бъдем партньор, ако ни предложат и коректив. Няма пълно щастие в една коалиция, но се постигнаха и много неща“. /news359

София/България

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео