Шоу
четвъртък, 21 септември 2017 г.
изтеглен файл

Максимата, вдъхновила adidas Originals: Оригинала не се опитва да е оригинален

01.02.2017 14:25 0
   

“Оригинала не се опитва да е оригинален”, това е максимата, която вдъхнови новата колекция на adidas Originals . 

Историята на EQT започва в края на 90-те години на миналия век. Края на ерата на блясъка, броката и излишъка. Брандът с Трите Ленти осъзнава, че това е един от онези моменти „сега или никога“:  Ако иска да си върне формата, ще трябва да се завърне към функцията. adidas се обръща към миналото си, унищожавайки всичко ненужно. Отрича светлините на прожекторите и рекламните трикове на това време, за да остане само същественото и нищо извън него.

С представянето на EQT започва и пълното преобразяване на бранда. Новата фундаментална философия е предизвестена от ново лого, вдъхновено единствено от Трите Ленти на самите кецове. Логото Equipment и култовата комбинация от бяло, черно и зелено, бързо се превръщат в обет за поколения атлети: безкомпромисно обещание за динамика, комфорт, практичност. Най-доброто от adidas, без значение кои маратонки си избрал, без значение коя дреха ще направиш своя.

През 2017 линията Equipment се завръща, за да отбележи нова ера за EQT. adidas Originals радикално променя зеления цвят, създаден преди 25 години и го превръща в абсолютната му противоположност, червения Turbo Red – нов емблематичен за колекцията цвят и нов символ за друго, следващо поколение./news359

Лос Анджелис/САЩ


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео