България
понеделник, 25 септември 2017 г.
5-1

Москов: Пръстовият отпечатък не нарушава правата на пациентите

06.02.2017 12:21 0
   

“Аз от тези думи не съм нито очуден, нито ги чувам за първи път. Това са атаките, които БСП и ДПС 2 години сипеха върху правителството. И това е логично, защото и двете партии подкрепиха избраният президент Радев. Тук лошото е когато се премине от думи в дела, когато ДПС и БСП са в опозиция и имат имат стъпка към властта. Първите неща, които чувам са панически стъпки по разграждане на контролните механизми на държавата и на касата”, каза Петър Москов пред БНТ.

“Представител на БСП каза, че реформи не са били правени. Самият факт, че първото, което прави това правителство е да се захване да обяснява какво от реформите е правено от предишното правителството и кое трябва да бъде променено, дава ясно отговор правени ли са реформи или не”, каза още той.

“Преди 2 години когато стъпвах на този пост и имах собствените си притеснения и се питах дали е възможно да настъпи промяна и възможно ли е от търговията да се върнем към медицината, към смисъла, към ефективността на разходите и сега след 2 години знам – възможно е! От онзи ден има решение на съда, което твърди, че пръстовият отпечатък не нарушава правата на пациентите. Електронният идентификатор категорично доказва въздействието си върху гледна точка на изсветляване на финансовите потоци”, коментира Москов./news359

София/България

Ключови думи: , , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео