България
събота, 23 септември 2017 г.
92

Кунева: Спокойна съм за министерството и съм убедена, че Денков ще се справи

10.02.2017 11:37 0
   

“В тази оперативна програма са заложени 1.3 млрд. Това е огромна сума за нашето образование. Ние вече се видяхме два пъти с проф. Денков. Аз съм спокойна за министерството и съм убедена, че той ще се справи. Аз спрях определени проекти по ромската програма, чрез които едни пари щяха да отидат в погрешни ръце. Мога да дам пример. Един проект беше написан за училище, в което изобщо не учат ромски деца. По случаите тече разследване. Моята задача беше да не се допускат течове и корупция. Това трябва да бъде задачата и на следващия, и на по-следващия министър. Имахме одит през октомври и са написани предписания. Това е най-важното за нашата държава – контрол”, заяви бившият министър на образованието Меглена Кунева.

“Неприемането на “Антикорупционния закон” остава горчив привкус у мен. Той мина с огромно мнозинство на първо четене, но после започна отлагането. Колкото и красиви приказки да си говорим срещу корупцията, трябва да има реални действия. Към момента в Реформаторския блок сме четири партии, но днес ще обявим разширяване. Има огромен интерес към влизането в нашата коалиция, разкри Кунева./News359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео