Свят
четвъртък, 19 юли 2018 г.
000000

Руснаците доволни от живота си по време на управлението на Путин

14.02.2017 11:46 0
   

Резултати от социологическо проучване показват, че около 32% от руското население смята, че животът им е най-хубав през епохата на президента Владимир Путин за последните 100 години.

На второ място след Путин руснаците са посочили съветския лидер Леонид Брежнев. 29% от руснаците са посочили, че при Брежнев животът им е бил най-хубав.

Брежнев оглавява Съветския съюз в най-силните му години. Сега бившият лидер се асоциира със стабилност, застой и анекдоти.
6 на сто от анкетираните са на мнение, че животът в Русия е бил по-добър преди революцията през 1917 г. Също 6% считат, че най-успешната епоха е при управлението на Сталин.За 2% най-благополучна е епохата на перестройката, а пък 1% смятат при Борис Елцин. 24% от анкетираните не могат да преценят./news359

 

Москва/Русия

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео