Здраве
неделя, 22 юли 2018 г.
54457.w470

Обърнете внимание ако прекарвате времето си предимно в седнало положение

19.02.2017 13:35 0
   

Ако и вашата работа е такава, че прекарвате по-голяма част от времето си в седнало положени, то непременно трябва да сте наясно със следните факти.

Хората, които прекарват в седене часове всеки ден се изложени на по-голяма опасност от развиването на тежки хронични заболявания като рак, диабет и сърдечна недостатъчност.

За да бъде намален риска от хронични заболявания, свързани с прекаленото седене, учените препоръчват възможно най-простата рецепта – по-малко седене и повече движение.

Вече можем да кажем с голяма увереност, че физически по-активните хора имат по-добри резултати по отношение на опасностите от хронични заболявания в сравнение с онези, които не се движат толкова.Много от офисните работи изискват седене в продължение на доста време и съответно могат да бъдат опасни за здравето поради липсата на активност и ниския разход на енергия./News359

Лондон/Великобритания


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео