Гласът на обществото
събота, 23 септември 2017 г.
768x4322

Герджиков за далаверите с обществени поръчки

20.02.2017 10:04 0
   

“Ние много обичаме да се мразим и да отричаме, а трябва да сме наясно че, за да просперираме, трябва всяко управление да надгражда предишните. Всяко правителство прави нещо добро, наред с това се случват и недобри. Ние сме склонни към далавери в немалко области. Не може да ги оставим безнаказани, трябва да алармираме съответните органи. Аз изобщо не съм се замислял кого щадя и кого не. Не знам кое министерство е било на ГЕРБ, кое – на Реформаторите и т.н.”, каза служебният премиер Огнян Герджиков.

“Днес излиза целият обобщен доклад. Там ще се види кои обществени поръчки са в центъра на нещата. Самият Борисов каза, че не бива да има обществени поръчки, след като са в оставка. Въпреки това на 26-27 януари е имало такива”, заяви Герджиков.

“Самият факт че тунели се разпадат и убиват хора, значи че не се поддържат и не са пипани от години. Вместо да се изграждат нови участъци, финансирайте старите пътища. Борисов е честолюбив, знам, че е положил усилия и го уважавам, но това, което не е наред, няма как да не го кажа”, изтъкна служебният премиер./News359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео