България
сряда, 20 септември 2017 г.
9-221

Цветанов: Фокус върху координацията на действията на институциите

21.02.2017 11:40 0
   

„Всичко, което се предвижда да се направи по границите на България с Гърция, със Сърбия, е с тези 320 млн. лв., които Европейската комисия ни отпусна. Най-сериозният акцент, който днес стои пред Европейския съюз и България, Гърция и Италия, е миграционният поток. Основен акцент се пада в принудителното връщане на нелегално пребиваващите”, каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„От цялата дължина от 272 км граница, сухопътната граница вече е обезпечена. Остават 12 км от към Бургас и хасковска област. Това е една съществена мярка. Сериозният проблем е преобразуването на регистрационния център в Пъстрогор и Харманли, които да станат от закрит тип“, допълни той.

„Трябва да фокусираме вниманието си върху координиране на действията на всички институции, които имат отношение към превенцията срещу битовата престъпност. Образованието ще подпомогне за превенцията. 2020 г. на трудовия пазар ромите ще бъдат над 17%“, добави Цветанов./News359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео