Гласът на обществото
събота, 21 юли 2018 г.
jpg

Борисов с остри думи за смяната на главния секретар на МВР

23.02.2017 12:55 0
   

„Не ме интересува името и субекта, кой е най-висшата професионална фигура на МВР. Но да се объркат всичките за пореден път кой го сменя, какви са мотивите, а само преди една седмица казват, че няма такова нещо. Кой предложи смяната? Кой? Интересува ме кой модел“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов отправи и остри критики към социалистите, припомняйки, че те отчитат 49-и конгрес: „ГЕРБ е на 10 години, всичко това, което изброих, е в рамките на 10 години. Ако бяхме на 130 години, сигурно и ние щяхме да имаме на Бузлуджа една неподдържана чиния”.

„От първия ден ще обърнем бюрокрацията и администрацията да работи за хората и за бизнеса”, заяви още лидерът на ГЕРБ.

„След образованието, което слагаме като приоритети и принудата всеки да отиде да учи, за да излезе грамотен, за да може да си намери работа и то да бъде конкурентоспособна, за да може да се развие след това, веднага след години ще благодариш на тези, които са те принуждавали да учиш“, изтъкна бившият премиер.

Борисов обърна внимание и върху фалшивите инвалидни пенсии и отбеляза, че има много да се направи по тази тема. Според него звената, които са направени за борба с контрабандата, могат да се приложат и там./news359

София/България

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео