Бизнес
четвъртък, 21 септември 2017 г.
к8

Фейсбук с нововъведение при пускането на реклами

25.02.2017 10:17 0
   

Фейсбук съобщи, че ще започне пускането на реклами в средата на видео клиповете на издателите, подобно на телевизионни реклами.За тези т. нар. “mid-roll” реклами Recode съобщи по-рано през януари, но сега Facebook официално обяви, че ги пуска, макар и само като “тест”.

Социалната мрежа позволява на издателите да изкарват пари от брандирано съдържание или видеоклипове, които те създават за маркетинг цели, но главният изпълнителен директор Марк Зукърбърг винаги е бил против такива реклами, които са стандарт в индустрията.

Facebook тества новите реклами с “малка група” издатели в САЩ, като приходите от реклама ще се делят – 55 на сто за издателя и 45 на сто за Facebook.

Рекламите не могат да се покажат, ако от видеото не минат поне 20 секунди, и те трябва да са раздалечени най-малко на две минути една от друга, пояснява Facebook.

Критериите за реклами във видеото на живо са малко по-различни. Издателите трябва да бъдат на живо в продължение на най-малко четири минути, преди да могат да имат рекламна пауза, а стриймингът трябва да има най-малко 300 едновременни зрители. И това не е всичко – всяка реклама ще продължи до 20 секунди./news359

Ню Йорк/САЩ

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео