Гласът на обществото
сряда, 20 септември 2017 г.
13-1-4-360x240

Проф.Чуков: Забелязват се действия в правилна посока относно Сирия

27.02.2017 12:24 0
   

„Това е много сложно преговорно изкуство и ние виждаме, че Обединените нации в лицето на Стефан де Мистура този път са подредили нещата наистина изключително точно и старателно, но и в рамките на възможното. Имаше много силна ефективност в Астана, като всички онези проблеми, които се свързваха с примирието, с военните особености, с уточняванията на взаимодействията между въоръжените сили, от една страна – на правителството, и от друга страна – на опозицията, бяха изведени и изчистени доколкото това е възможно. Тук акцентът е в политическите аспекти на прехода”, каза  проф. Владимир Чуков.

Той уточни още, че това са неща, които дават много ясни предпоставки, че в четвъртия кръг от преговори в Женева ще се говори за политика. „Детайлите, обаче, не са силно окуражаващи, тъй като днес е четвъртият ден, а все още няма започнали преговори“, каза Чуков. Той допълни, че е положително това, че вече се търси политическа форма за разрешаването на сирийския конфликт, което очевидно няма да бъде постигнато на тези преговори, но се забелязват действия в правилната посока./News359

София/Българияя

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео