България
петък, 20 юли 2018 г.
3511

Калфин: Познавам Поптодорова и съм шокиран от информацията

01.03.2017 12:15 0
   

Както стана ясно,  бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова бе задържана на летището във Варшава за кражба на козметика от безмитен магазин. След инцидента Поптодорова обяснила, че просто разглеждала един от кремовете във въпросния магазин. Тогава по телефона позвънила майка й. Без да си даде сметка, че помадата е все още в ръката й, бившият посланик излязла пред търговския обект, за да проведе разговора.

“Познавам госпожа Поптодорова и бях шокиран, като видях информацията, която излезе. Не си представям да грабне един парфюм и да започне да бяга по летището, докато я гонят полицаи.Тя е уважаван български дипломат и трябва да се отнасяме добре към нея, тя представя държавата ни. Поптодорова е дала цялата си кариера, за да представлява България”, коментира Ивайло Калфин.

“На всеки се случва да се отплесне и да направи нещо. Безспорно това е много неприятен инцидент, човек с авторитет за 3 минути невнимание може да бъде сринат”, добави Калфин.

Темата в студиото рязко се смени и Калфин реши да защити ГЕРБ относно дебата, който би следвало да се случи тази вечер: “БСП са претенденти. Ако имат експерти, нека ги покажат. Те трябва да се съобразят с ГЕРБ”, смята политикът. /News359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео