Гласът на обществото
събота, 23 септември 2017 г.
42

Карадайъ: ДПС има какво да даде на тази страна! Имаме отлични експерти

01.03.2017 13:23 0
   

„Преди  няколко месеца ние поискахме да предизвикаме промяна в нашата родина, чрез президенстките избори. Ние успяхме, но имаме нова битка за да реализираме онази промяна, която искаме. Имаме много битки срещу омразата, срещу противопоставянето, но основната битка е с бедността, за това  ДПС има ясна програма. Всеки един от нас има много важно място в този процес и всеки един е длъжен да даде максимума от себе си, от своята енергия.  ДПС разбира битката с бедността по следния начин „Държавата да не пречи на бизнеса, държавата да помага на бизнеса, държавата да разчисти пътя пред инвеститорите, за да разкриват работни места и чрез труда си да живеем достойно в България”, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

По време на своето изказване водачът на листата в Ловеч Джейхан Ибрямов заяви „ДПС влиза в тези избори с едничка цел – Да спасим България – от бедността, в която тънат майките и бащите ни, от духовната нищета, на която обричат децата ни, от липсата на бъдеще, грамотност и надежда. Ние можем, ние знаем, ние заедно ще го направим.”

„ДПС има какво да даде на тази страна! Имаме отлични експерти! Имаме работеща икономическа програма! И всички го съзнават! ДПС е либерална партия със сериозен опит! Ние не сме случайно явление в българския политически живот и няма да отшумим за няколко мандата. Добре съзнаваме отговорността на думите и чуваме хората.” допълни водачът на листата в Ловеч Джейхан Ибрямов.  /news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео