Гласът на обществото
понеделник, 21 май 2018 г.
81

Данаилов: Искаме да променим правилата на управление на нашата държава

02.03.2017 13:07 0
   

„Поискай промяна“ и искаме промяна веднага -сериозна, дълбока. Искаме да променим правилата на управление на нашата държава. Знам, че вие не за първи път сте в такива салони и пред вас са заставали други патриоти, възлагали сте им задачи и после нищо не се е случило. Това сигурно ви кара да не вярвате. Но този път няма да направите грешка, този път вашият верен избор може наистина да промени България”, каза Стефан Данаилов във Варна.

Той подчерта, че програмата на левицата е за период от четири години. “Хората на България заслужават по-добра участ“, каза още проф. Данаилов.

Пред варненци, като един отбор, излязоха всички кандидати за народни представители, които са под №10 в бюлетината за изборите на 26 март, както и председателят на Градската организация на БСП във Варна и председател на Съвета по икономика към НС на БСП Борислав Гуцанов.

„За мен тази среща не е само предизборна. Това е среща със съмишленици и приятели, които искат промяна. Заедно искаме промяна за града си, искаме да върнем достойнството на града си. И тази промяна е мисията на всеки един от нас, независимо от това къде е в момента, дали е член на НС, дали е общински съветник, дали е редови член, симпатизант или човек, които иска промяна“, каза Гуцанов и благодари на варненската организация, че идеята за възраждане на икономиката, чрез фонд „Индустрия“ – приоритет, залегнал в програмата за управление на БСП, е тръгнала именно от Варна.

„Не успеем ли да възродим икономиката, няма как държавата да има бъдеще. Затова залагаме на икономиката. Затова говорим за проекти, свързани с възраждане на военната ни промишленост и за строеж на нови фрегати, именно във Варна. И друг голям проект – проектът за пристанището във Варна, който най-накрая вече може да бъде изпълнен”, допълни той. По неговите думи това трябва да бъде голямата мисия и роля на народните представители от левицата. “Това са проекти, които могат да осигурят работни места за варненци“, каза още Гуцанов./news359

Варна/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео