България
понеделник, 16 юли 2018 г.
dps-logo

ДПС откри предизборната си кампания в Плевен

02.03.2017 12:30 0
   

На откриването  на предизборната кампания на ДПС в Плевен присъстваха председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, евродепутатът и заместник-председател на ДПС Филиз Хюсменова, евродепутатът и председател на Младежко ДПС Илхан Кючюк, Йордан Цонев, член на Централното оперативно бюро на ДПС.

Водачът на листата в 15 плевенски избирателен район Велислава Кръстева се обърна към гражданите на Никопол и поиска доверието им.

„Благодаря за честта да водя листата на ДПС в Плевен. Това е моят град, а ДПС е най-патриотичната партия, с най-смелия актив и най-милите симпатизанти. Дайте ни гласа си, за да спасим България!“, изтъкна водачът на плевенската листа Велислава Кръстева.

Основното в кампанията ни е битката държавата да подкрепя, а не да пречи на бизнеса. Това каза в обръщението си към избирателите от Никопол председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. „Заедно ще го направим. С номер 9 ще спасим България!“, подчерта той.

По-рано през деня ръководството на ДПС участва в разширено заседание на общинския съвет на ДПС Плевен. Велислава Кръстева, водач на листата на ДПС за 15-ти многомандатен избирателен район – Плевен заедно с евродепутата Филиз Хюсменова и жените кандидати от листата на ДПС за Плевенски район се срещнаха с женските структури на общините Кнежа, Искър и Червен бряг. Евродепутатът и председател на Младежко ДПС Илхан Кючюк и кандидатите от листата на ДПС се видяха с ръководствата на Младежко ДПС от общините Долни Дъбник, Плевен и Долна Митрополия.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ разговоря с активистите на ДПС от община Долна Митрополия в с. Горна Митрополия и се срещна с предприемачи в Плевен. В откровената дискусия за бизнес климата участва и водачът на листата Велислава Кръстева./news359

Плевен/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео