Здраве
понеделник, 15 октомври 2018 г.
green-onion-01

Лукът става вреден, когато не го консумираме веднага

04.03.2017 11:18 0
   

Лукът съдържа витамините А и С, както и тези от групата В. А също и минерали, например фосфор и желязо. И въпреки всички тези много полезни и нужни на организма ни вещества, учени и медици предупреждават, че в някои случаи употребата на лук трябва да се сведе до минимум или дори съвсем да се откажем от него.

Пресният лук трябва да се употребява веднага след като бъде изчистен от люспите. Колкото по-дълго време изчистената и разрязана глава лук се намира на открито, на въздух, толкова повече бактерии тя попива.

След 2-3 дни такъв зеленчук се превръща в истинска инфекциозна бомба и нищо освен вреда няма да ви донесе”, предупреждават експерти по здравословно хранене. /news359

Париж/Франция

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Damyanova: Скъпи сънародници, дано се час по скоро се завърне държавността. Всичко е в ръцете на управляващите , те могат да ...

Ясен: На финалната права съм, мисля че в България не е сигурно за хората. Повече права е необходимо да имат органите ...

Dimo: За мен е ОК ! Може би съм късметлия, но засега се справям и нямам намерение да емигрирам

Йолита: Не съм доволна от живота в Бг, хората са злобни, завистливи и младите трудно могат да се реализират без да ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори





Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео