България
сряда, 20 септември 2017 г.
jpg

Борисов: Нямам лична битка с Корнелия Нинова. Битката е между ГЕРБ и БСП

09.03.2017 12:06 0
   

“Добре, че не сме в президентска кампания, иначе нямаше да се качваме на коне, а на самолети. Нямам лична битка с Корнелия Нинова. Битката е между ГЕРБ и БСП”, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Аз трудно минава в ролята на друг пол. При Нинова изглежда това е интересно. Тя води агресивна кампания и много обижда. 26 март ще мине, важното е какво ще стане на 27 март”, уточни още той и продължи, че важното е да се намерят сериозни и стабилни партньори, с които да се направи стабилно правителство.

“Още след първия ден на създаване на парламента, той ще бъде поставен под сериозен натиск. Той ще дойде от референдума, който няма да се игнорира и забрави”, предупреди Борисов.

“Нямам страх да се изправя на дебат срещу Нинова. Страшното е те да не спечелят изборите, защото винаги след тяхно управление идва разруха”, продължи той. “Повече няма да се съглася на дебат обаче. Няма да говоря с нея. Още повече щом съм страхлив ще дойде време да й го напомня”, отсече лидерът на ГЕРБ. /News359

София/България

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео