Гласът на обществото
събота, 23 септември 2017 г.
9-2211

Цветанов: ГЕРБ предвижда назначаване на 1000 полицаи в системата на МВР

09.03.2017 14:42 0
   

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов  присъства на кръгла маса по вътрешен ред и сигурност в град Плевен.

На форума присъстваха водачът на листата на ГЕРБ в Плевен Ивайло Московски, втората в листата Цецка Цачева и областния координатор и кандидат за народен представител Владислав Николов. По думите му, политическите опоненти на ГЕРБ са използвали миграционната тема в предизборната кампания за президентски избори, не за да дадат решение на проблема, а за да всяват страх сред гражданите.

„По време на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов бе изградено почти цялото възпиращо съоражение по границата с Турция. Благодарение на личните усилия на премиера Борисов България получи 320 милиона лева помощ от ЕК за опазване на външната граница на ЕС. Част от тези средства ще се използват за видеонаблюдение на българо-сръбската и българо-гръцката граница”, обясни Цветанов.   Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че в програмата за управление на ГЕРБ са предвидени редица мерки за осигуряване на справедливост и сигурност за всички български граждани.

Цветан Цветанов подчерта, че битовата престъпност е тема, която е особено чувствителна за региона.

„ГЕРБ предвижда назначаване на 1000 полицаи в системата на МВР. До края на 2017 година 1500 служители ще бъдат ще бъдат ангажирани с охрана на обществения ред и сигурността в малките населени места”, обясни той.   /news359

Плевен/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео