Бизнес
сряда, 26 септември 2018 г.
iPhone-face-1

Разпознаването по ирис се готви сериозно да навлезе в технологичния свят

11.03.2017 10:31 0
   

През последните няколко години една дузина производители на устройства и софтуер направиха технологията за разпознаване по ириса реалност.

Очаква се увеличаване на сценариите на използване на технологията в потребителския сегмент, като приходите от нея ще нараснат от 676,6 млн. долара през 2016 г. до 4,1 млрд. долара през 2025 г.

Доставките на устройства, способни да разпознават човек по очите, ще се увеличат от 10,7 до 61,6 млн. броя за разглеждания 10-годишен период. Общо за периода 2016-2025 г. на пазара ще постъпят над 277 млн. подобни устройства, сочи прогнозата.

Технологията за разпознаване по ириса на окото набира популярност. Разпространението на този безопасен за потребителите биометричен метод за идентификация е обусловено от нарастващата конкуренция между производителите и техния стремеж към иновации, както и от успешните пилотни проекти по целия свят./news359

Ню Йорк/САЩ


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео