Бизнес
четвъртък, 21 септември 2017 г.
2

Green Electronics Council и UL Environment с нова сертификационна схема

12.03.2017 10:11 0
   

Green Electronics Council и UL Environment разработиха нова сертификационна схема, която ще дава най-висок рейтинг на мобилните телефони и устройства с най-добри показатели от гледна точка на устойчивост.

За да спечелят такъв сертификат, телефоните ще трябва да преминават тестове, които включват опаковката, материалите и използването на енергия.

Производителите също така трябва да имат стратегия за справяне с устройствата след края на тяхната употреба. Тя трябва да гарантира устойчивото обезвреждане на машинките или тяхното повторно използване.

Производството и оперативните дейности също ще се вземат под внимание. Тези производители, които смогнат да отговорят на всички критерии, ще са в състояние да използват еко-сертификатите в своите маркетингови кампании.

Новият стандарт Ul 110 ще бъде публикуван като ANSI стандарт на 24 март 2017 г., се казва в съобщение на сертифициращите организации. Към 1 юли трябва да влезе в сила нова категория в регистъра EPEAT, посветена на мобилните телефони и базирана на UL 110. EPEAT е действащият вече рейтинг за екологична устойчивост на електроника./news359

Ню Йорк/САЩ


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео