България
сряда, 20 септември 2017 г.
11

Корнелия Нинова: Искаме да върнем професионалните техникуми

12.03.2017 10:50 0
   

„Нашата алтернатива е – отмяна на този закон;  един учебник по всеки предмет, за всеки клас, който да се издава от БАН; връщане на професионалните техникуми, защото нямаме професионални кадри.  Във висшите училища държавата ще поеме издръжката на онези специалности, от които има нужда българският бизнес и там студентите няма да плащат такси.   С всички тези послания, с решимост да ги изпълним, с протегната към вас ръка- ние сме тръгнали на битка, която трябва да завършим на 26-ти март. Сигурна съм, че я печелим не заради себе си, не заради партията ни, а заради България, която обичаме“, заяви Корнелия Нинова пред гражданите във Велико Търново.

„Всеки един български гражданин днес се вълнува какво е състоянието на държавата, какви са доходите, какво става с безработицата и безпътицата. Заедно сме силни и сме убедени, че е нужна промяна на България, която да даде шанс на нашите деца“ , заяви водачът на листата на „БСП за България“ във Велико Търново Весела Лечева.

По думите й, каквото и да сме постигнали в последните години, сме се лишили от най-ценното – младите хора на България.   „Показали сме, че когато имаме мисия, можем да я постигаме. Затова сме длъжни да потърсим подкрепа, за да променим модела на ГЕРБ, който е хвърлил в хаос българското здравеопазване и образование. Този модел се олицетворява от една партия, един човек, една фирма и ние трябва заедно да се изправим срещу него“, категорична бе Весела Лечева./News359

Велико Търново/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео