Гласът на обществото
петък, 20 октомври 2017 г.
06dd3be1218af27019d8700fae1fc8b5

Митничари откриха 970 литра нелегално гориво в Русе

13.03.2017 12:45 0
   

Контейнер,   съдържащ 970 литра нелегално гориво, откриха в товарно помещение на микробус без регистрационни номера митнически служители  от отдел „Митническо разузнаване и разследване” към Митница Русе. На 9 март 2017 г. вечерта,  при обход на район на територията на град Русе в местността „Христо Македонски” митническите служители засичат съмнителен товарен микробус без регистрационни номера.

При извършената проверка на микробуса, митническите служители откриват в товарното помещение на превозното средство  PVC танк-контейнер, съдържащ 970 литра енергиен продукт. Собственикът на микробуса не е представил никакви документи за горивото. Нелегалното гориво е иззето. Проби от него са предадени за лабораторен анализ, който ще установи точния му състав. По случая ще бъде образувано  административнонаказателно производство.

Същата нощ, на трасе „Изход” на ГКПП „Дунав мост” е селектиран от митническите служители от отдел „Митническо разузнаване и разследване” за проверка товарен автомобил с румънска регистрация. В шофьорската кабина на камиона са открити при проверката  80 пакета /1 600 къса/ цигари с марка „L&M Red Label 100′s” без български акцизен  бандерол, с надписи „For duty free sale only” върху опаковките.

Срещу шофьора на камиона – румънски гражданин, е съставен акт за установяване на административно нарушение по Закона за акцизите и данъчните складове./news359

Русе/БългарияМи


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео