България
понеделник, 25 септември 2017 г.
image__5637379-5637373-360x2281

Цачева: Категорично България не е готова да има жена президент

13.03.2017 12:00 0
   

“Много неща научих от работата в парламента – да изслушвам, да бъда по-търпелива и деликатна, как да отстоявам позиция, в която дълбоко вярвам, но и да уважавам различното мнение”, заяви Цецка Цачева.

По отношение на медиите Цачева коментира, че не ги счита за опоненти и знае, че те търсят сензацията и това, което се продава. Тя пое ангажимент да организира дебат относно границите в поведението на медиите, ако влезе в следващото НС.

“Категорично България не е готова да има жена президент. След 5 години може, но сега – не. Умората беше толкова голяма след кампанията, че не остана време за разочарованието”, коментира Цачева относно президентските избори.

На въпрос дали е сърдита на Бойко Борисов тя отговори: “Категорично не”. По думите й не е усещала превъзходство от страна на Румен Радев по време на кампанията. Цачева коментира, че през последните месеци в парламента за ГЕРБ е било много трудно и е било много по-различно управлението в коалиция. На въпрос дали ще вземат отново Реформаторите за партньори тя отказа да посочи категорична позиция. “Ако Реформаторите са в НС, те са най-естествените наши партньори, но този път ще настоявам да бъдат ясно разписани стъпките, които ще се изпълняват”, коментира Цачева. /News359

София/България

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео