България
събота, 21 юли 2018 г.
Ген. Кирчо Киров Не бива да се дава гласност на държавна тайна

Ген. Кирчо Киров: Не бива да се дава гласност на държавна тайна

14.03.2017 13:32 0
   

” Ако разкрия подробности по казуса Борисов-Йончева ще рискувам да бъде дадена гласност на високо класифицирана информация и дълбоко пазена държавна тайна. Тя е свързана със специални операции. Това заяви бившия директор на НРС  ген. Кирчо Киров,  пред БТВ.

Припомняме, Ви че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов  каза, че са отпускани от държавата милиони за филмите на журналистката.

„ Аз считам, че има информация, която в интерес на държавата не бива да бива огласявана и да получава публичност. Аз съм деполитизиран, от 40 г. работя в разузнаването и не мога да отговоря с конкретика. Не мога да си позволя повече да коментирам този въпрос“, подчерта Кирчо Киров.

„ Не се знае къде са отишли едни пари и по въпроса текат съдебни процедури. Няма държава, която да признае, че е платила откуп за свободата на свои граждани. В конкретния казус имаме два случая на отвлечени моряци, случаят на Данка Пачова и тримата пилоти”, каза още Киров./news359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео