Шоу
сряда, 26 септември 2018 г.
23

Джоли: Малко съм нервна, усещам пеперуди в стомаха

16.03.2017 09:02 0
   

„Малко съм нервна, усещам пеперуди в стомаха. Надявам се да се справя добре, това е много важно за мен“, споделя Анджелина Джоли, която ще изнася лекции към курса „Жени, мир и сигурност“ за своите кампании, целящи да прекратят сексуалното насилие във военните зони. Тя също така ще разкаже за собствения си опит в зоните на конфликт, сред които са Сирия, Ирак, Йемен, Южен Судан и Сомалия.

Нейното неплатено участие като гост-професор ще включва изнасяне на лекции на студентите, участие в уъркшопи и публични събития, както и изследователска работа.

Анджелина Джоли ще преподава престижния курс „Жени, мир и сигурност“ един семестър. От септември тази година, студентите ще могат да запишат и магистратура по темата, първата по рода си в света.

„Много съм окуражена от създаването на тази програма – коментира Джоли. – Надявам се и други институции да последват примера ни, защото е от огромна важност да разширим дискусията за правата на жените и да спрем безнаказаността на престъпленията, които се извършват срещу тях, като сексуалното насилие и конфликтите“./news359

Лос Анджелис/САЩ


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео