Бизнес
понеделник, 25 септември 2017 г.
BeFunky_18072989

Google Maps ще ни помага с напомняне къде сме паркирали

21.03.2017 10:46 0
   

Съвсем скоро очакваме Google Maps да ни помогне и в търсенето на автомобила си, когато сме паркирали на непознато място. Най-новата бета версия на картографската услуга за Android  вече предлага нова функция, която ще ни припомня къде сме спрели.

С нея се борави изключително лесно. Достатъчно е да цъкнете върху малка синя точка, маркираща вашето разположение, и да изберете опцията Save your parking.

След това имате възможност да добавите и различни бележки (например етаж на подземния паркинг), да активирате таймер (за да следите от колко време сте спрели) и дори да добавите снимки, които да ви подсетят за района наоколо. Apple Maps за iOS 10 разполагат със сходна функция, но тя изисква Bluetooth връзка между вашия айфон и автомобила ви.

За разлика от Google Maps обаче, тази картографска услуга маркира автоматично мястото, където сте маркирали. Засега тази доста полезна екстра в Google Maps е налична единствено за потребителите на Android, качили най-новата бета версия на софтуера. /news359

Ню Йорк/САЩ

 

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео