Спорт
четвъртък, 21 септември 2017 г.
32

Моуриньо: Чувствам се спокоен, помъдрях и съм по-уравновесен

21.03.2017 11:23 0
   

„Човекът Жозе Моуриньо се опитва да бъде точната противоположност на треньора Моуриньо. Опитвам се да бъда дискретен, спокоен. И намирам начин да изключвам напълно. Мога да ида у дома си и да не гледам мачове и да не мисля за футбол. Мога да го сторя. В началото на кариерата ми, това ми бе трудно. По 24 часа мислех за футбол. Към настоящия момент се чувствам спокоен от човешка гледна точка. Помъдрях и съм по-уравновесен. Една победа сега не води в рая, и обратното – една загуба не ме праща в ада. Смятам, че съм способен да дам спокойствие на тези, които работят с мен. Начинът, по който съм посветен на футбола е същият, професионализмът – също. Но контролирам по-добре емоциите си“, споделя треньорът Жозе Моуриньо.

Запитан за Манчестър Юнайтед, Специалния каза:

„Трябваше да се адаптирам към реалността в клуба, към потребностите тук, към изискванията…Казва се да си интелигентен. Приоритетно за мен е да има на отношения и мир и разбирателство в отбора, за да има стабилност. В Юнайтед винаги е имало силно изявени личности като Гигс, Скоус, Кийн, Рууни, Карик. За мен обаче бе важно да докарам Златан Ибрахимович. Без да е англичанин, без да познава културата на клуба, със своето присъствие, той е повече от един футболист“.

„Понякога трябва да маневрираш чисто психологически, посредством медиите. Това е начин да създаваш въодушевление“, добавя португалският специалист./news359

Лондон/Великобритания


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео