Гласът на обществото
четвъртък, 19 юли 2018 г.
0

Бозуков: Нямам право да участвам в предизборни кампании

23.03.2017 11:47 0
   

“Нямам право да участвам в предизборни кампании, затова не отидох при протестиращите. Не мога да си обясня този протест вчера по друг начин”, коментира служебният министър на земеделието проф. д-р Христо Бозуков.

“Има известно забавяне на субсидиите. Успяхме с доста усилен труд да намалим това забавяне на около 10 дни. Планираме тази година да изплатим евросредствата на земеделците с един месец по-рано”, каза още проф. Бозуков.

“Ежедневно се срещам със земеделски производители и браншови организации. Само с животновъдите съм се срещал 6-7 пъти и вчера ме изненадаха с този протест, при положение че знаят как стоят нещата”, сподели земеделският министър.

“Не съм получавал есемес от представители на ГЕРБ за среща. Секретарката ми също не е получавала никакви обаждания, но с удоволствие бих се срещнал с тях след изборите”, каза още той./news359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео